International Carriage Drivers Association

27-03-2023

Kære aktive kuske i Danmark                                                                                           25.03.2023

Som nogle af jer måske har læst, har en gruppe internationale kuske grundlagt en komite som hedder International Carriage Drivers Association forkortelse ICDA.
ICDA er blevet dannet for at støtte væksten i vores køresport som en integreret del af FEI´s mission om at udvikle hestesporten globalt og fremme sportsånden på tværs af alle kørediscipliner og for at fremme synligheden af kørsel som en ridesport.
Etableringen af ICDA følger eksemplet fra andre ridediscipliner, såsom dressur og springning som har lignende etablerede komiteer.
ICDA er blevet dannet for at repræsentere interesserne for alle internationale heste-, pony- og para kuske i alle klasser.
Et af de centrale mål for ICDA, er at sikre en direkte kommunikationslinje mellem kuskene(atleterne) og FEI.
I komiteen er der repræsenteret 4 kuske fra firspand heste klassen, 3 kuske fra tospand hest klassen, 3 kuske fra enspand hest klassen, 3 kuske fra ponyklasserne og en Parakusk. 

Da jeg er en af medlemmerne i komiteen, skriver jeg til jer.
Klik for at se 
Medlemmer af ICDA

For at ICDA kan være 100% anerkendt af FEI, skal ICDA bruge kuske rundt om i verden til at støtte denne komite, så sporten kan blive bedre for os og vores elskede heste.
Så det kunne være fantastisk hvis I kunne gå ind på ICDA hjemmeside www.icda-driving.com og blive medlem.
At være medlem kræver ikke særligt meget, det er gratis og når man er blevet et medlem, så har man mulighed for at have stemmeret, når der skal tages store beslutninger. Hvis man ikke har lyst til at tage stilling, men bare vil være medlem er det også okay. Det er derfor vi har denne komite.

Efter det første møde, som vi havde midt i marts, prøver vi på at få en dialog med FEI om følgende Problemer:

Så hvis I har nogle spørgsmål eller problemstillinger I ønsker der bliver taget op i ICDA er I meget velkommen til at kontakte os der sidder i komiteen.

Venlig hilsen

Maria Buchwald
Mariabuchwald1@gmail.com
ICDA komitemedlem